Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук заявив, що планує до 29 вересня повністю змінити керівництво Державного земельного кадастру

19 вересня 2019 року прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що планує до 29 вересня повністю змінити керівництво Державного земельного кадастру.
Не виконано
Сказано 19 вересня 2019 р.

Джерело

  • https://espreso.tv/news/2019/09/19/uryad_planuye_zminyty_kerivnyctvo_derzhgeokadastru_vprodovzh_nastupnogo_tyzhnya
  • https://youtu.be/L4TJJryICdI?t=728
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/79-2019-%D1%80

Результат

25 вересня прем'єр Гончарук висловив сподівання, що керівника Держгеокадастру вдасться обрати протягом наступних десяти днів. «За рік ми маємо зробити декілька речей. Перше, навести лад в Державному земельному кадастрі. Сьогодні ми зробили перший крок для цього. Я сподіваюся протягом наступних десяти днів ми проведемо конкурс і оберемо сильного менеджера, який наведе там порядок досить швидко», – заявив Гончарук (відео 12:01).

У період з 19 вересня до 26 вересня 2019 року уряд не призначав нове керівництво Державного земельного кадастру. Керувати структурою продовжує Олександр Краснолуцький – заступник голови Держгеокадастру, який був призначений урядом у лютому 2019 року (строком на п’ять років). 26 вересня прем'єр Гончарук у Держгеокадастрі провів робочу нараду щодо функціонування державних кадастрів та дав тиждень для наведення ладу в роботі.

Враховуючи те, що в заявлені терміни не вдасться повністю змінити керівництво Державного земельного кадастру, тому обіцянці присвоєно статус «не виконано».