Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк обіцяє при Луцькій міській клінічній лікарні відкрити відділення екстреної медичної допомоги

Мер міста Луцька Микола Романюк заявив, що при Луцькій міській клінічній лікарні планується відкрити відділення екстреної медичної допомоги.
Не виконано
Сказано 30 грудня 2011 р.

Джерело

  • http://www.lutsk.ua/greeting/zvit-miskogo-golovi
  • Лист заступника міського голови, керуючого справами виконкому Ю.Вербича
  • http://www.pravda.lutsk.ua/ukr/news/58287/
  • Лист міського голови Луцька М. Романюк
  • Лист першого заступника голови міської ради Луцька Яковлева Т.

Результат

Згідно з інформацією управління охорони здоров'я Луцької міськради, станом на 24.01.2014 року було тільки розпочато роботу над створенням в комунальному закладі «Луцька міська клінічна лікарня» сучасного відділення невідкладної медичної допомоги шляхом добудови корпусу невідкладної медичної допомоги.

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, на базі приймального відділення комунального закладу "Луцька міська клінічна лікарня" опрацьовується питання створення відділення екстренної медичної допомоги. Проводиться робота щодо підготовки медичного завдання та техніко-економічного обгрунтування. Вивчався досвід із цього питання, напрацьований фахівцями у республіці Польща.

В листах міської ради Луцька від 5 лютого та від 2 липня 2015 року інформація про відкриття відділення екстреної медичної допомоги у Луцькій міській клінічній лікарні відсутня.