Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Народний депутат України
  • Член депутатської фракції "Опозиційна платформа - За життя"
  • Член Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики

Павленко пообіцяв, що надішле депутатський запит з приводу петиції про придушення свободи слова та санкцій проти телеканалів «112 Україна» та NewsOne

12 грудня 2018 року народний депутат України Юрій Павленко пообіцяв, що надішле депутатський запит до Адміністрації Президента з приводу петиції про придушення свободи слова та санкцій проти телеканалів «112 Україна» та NewsOne Темою прямого ефіру на каналі NewsOne став утиск владою телеканалів 112 та NEWSONE. Юрій Павленко пообіцяв виступити на підтримку цех телеканалів, як член профільного комітету він планує, відправити депутатський запит до Адміністрації Президента з приводу умисного створення перешкод петиції, яку 112 канал подав на офіційному сайті Президента. Пряма мова:"Петиція яка є на сайті адміністрації Президента.Яка вже перетворюється на якусь детективну історію. Перше, я звертаюся і до вас (до ведучого) і до ваших колег зі 112 каналу (колеги які перебувають в студії). Я готовий оформити оце звернення до Адміністрації Президента, відповідним депутатським запитом, як член комітету. Тому що тут вже потрібно реагувати і через депутатські інструменти". Зазначимо, що 9 жовтня 2018 на сайті Офіційного інтернет-представництва Президента України було зареєстровано петицію щодо недопущення придушення свободи слова в Україні та застосування санкцій до мовників телеканалів «112 Україна» та NewsOne.(відео 26:46-27:20)
Не виконано
Сказано 12 грудня 2018 р.

Джерело

  • https://youtu.be/EsPgi5KELkY?t=1606
  • https://petition.president.gov.ua/petition/47294
  • http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/wcadr42d?sklikannja=9&kod8011=5380

Результат

Станом на 21 березня 2019 року Павленко не надсилав жодного запиту на Адміністрацію Президента. Тому обіцянка вважається невиконаною.