Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гундич пообіцяв реконструювати спорткомплекс "Динамо" у Радомишлі

26 лютого 2018 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич під час прес-конференції анонсував основні проекти та плани. Серед них- реконструкція спорткомплексу "Динамо" у м. Радомишлі.
Архів
Сказано 26 лютого 2018 р.

Джерело

  • http://oda.zt.gov.ua/igor-gundich-anonsuvav-proekti-ta-plani-na-2018-rik.html
  • https://www.facebook.com/gundych/posts/2018421298208282
  • http://radomyshl.info/novyny-mista/2703-pozachergova-sesiya-radomishlskoji-radi-250-000-grn-na-budivnitstvo-sportmajdanchiku-ta-blagoustrij-teritoriji-miskogo-sportkompleksu-dinamo
  • Лист заступника голови адміністрації О. Ясюнецького
  • https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/586-14

Результат

На кінець каденції голови ОДА готовність об'єкту складає 65%. Враховуючи, що Ігор Гундич відповідно до Закону України "Про місцеві державні адміністрації", у зв'язку з обранням нового Президента України, не буде надалі мати відповідних повноважень для виконання цієї обіцянки - вона переноситься до архіву.

14 вересня 2018 року голова Житомирської ОДА Ігор Гундич особисто перевірив, як ведуться роботи на об'єктах в Радомишльському районі. "Як і обіцяли, реконструюємо спорткомплекс" Динамо ", міст в Радомишлі та вже завершили термосанацію школи", - повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Ігор Гундич.

Станом на 11 травня 2019 року в місті завершується реконструкція будівлі спорткомплексу "Динамо". Втім, у комплексу відсутній спортивний майданчик, а благоустрій території не відповідає сучасним архітектурним та естетичним вимогам. Однак на розв'язання цих проблем направили додатково 250 тис грн.