Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Гончарук пообіцяв обладнати обласний госпіталь ветеранів війни новітнім технічним устаткуванням

11 листопада 2016 року голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук заявив, що докладе максимальних зусиль задля обладнання госпіталю ветеранів війни новітнім технічним устаткуванням та кваліфікованими фахівцями.
Виконано
Сказано 11 листопада 2016 р.

Джерело

  • http://www.if.gov.ua/news/ivano-frankivskij-oblasnij-gospital-veteraniv-vijni-otrimav-novitnye-reabilitacijne-obladnannya
  • Лист заступника голови Івано-Франківської ОДА Пасічняк Ігоря
  • Лист Івано-Франківського обласного госпіталю ветеранів війни
  • Лист першого заступника Івано-Франківської ОДА

Результат

В період перебування на посаді голови Івано-Франківської ОДА Олега Гончарука регулярно закуповували обладнання для госпіталю ветеранів.

У 2017 році комунальному закладу за кошти з обласного бюджету купили дентальну ренгенустановку, конвексний датчик для апарату ультразвукової діагностики, концентратор кисневий, фізіотерапевтичний комплекс, автоматичний рефлектометр, аналізатор біохімічний, апарат лазерний, стіл приладовий кератометрічній, прилад ультразвукової терапії, мікроскоп медичний, центрифугу, компресор безмасляний, пристрій для ручної обробки ренгенограм, Парафинонагрівач, термостат, апарат магнітотерапевтичний, стер затор повітряний і 2 негатоскопа.

У 2018 році на баланс лікарні було передано ехоенцефалографії портативний. Також установі виділили 641,4 тис. грн за які придбали автомобіль для перевезення хворих і необхідне комп'ютерне обладнання. У 2019 штатна чисельність установи збільшена на 5 одиниць

Тому обіцянка отримує статус - виконано.