Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Жолобецький пообіцяв, що буде сприяти вирішенню питання про передачу в комунальну власність санаторія-профілакторія «Інгул»

23 листопада 2016 року народний депутат України Олександр Жолобецький пообіцяв, що буде сприяти вирішенню питання про передачу в комунальну власність санаторія-профілакторія «Інгул».
Виконано
Сказано 23 листопада 2016 р.

Джерело

  • https://www.facebook.com/aleksandr.zholobetskyy/posts/1128106297303851?pnref=story
  • http://nikvesti.com/news/politics/125647
  • 1
  • 1

Результат

23 лютого 2018 року народний депутат України Олександр Жолобецький заявив в інтерв'ю Метн ЗМІ, що для Миколаєва важливо вирішити питання з передачею в комунальну власність санаторію «Інгул», яким володіє держконцерн «Укроборонпром».

У відповіді від 9 жовтня 2018 року Миколаївська міська рада повідомила, що за період з 2015 року по теперішній санаторій-профілакторій «Інгул» на цей час не передано до комунальної власності громади м. Миколаєва.

Згідно з відповіддю від народного депутата України Олександра Жолобецького від 23 жовтня 2018 року стало відомо щодо вирішення питання з передачі в комунальну власність в комунальну власність санаторію - профілакторію “Інгул": було направлено депутатське звернення до керівництва ДК “Укроборонпром" (балансоутримувач) з проханням посприяти в передачі санаторію - профілакторію “Інгул" в комунальну власність.

Таким чином, дана обіцянка отримує статус "виконано" тому, що Жолобецький сприяв вирішенню питання про передачу в комунальну власність санаторія-профілакторія «Інгул».