Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Онищенко пообіцяв, що буде повністю співпрацювати зі слідством

29 липня 2016 року народний депутат України Олександр Онищенко пообіцяв, що буде повністю співпрацювати зі слідством. Депутат наголосив, що в найближчі дні надасть Генеральній прокуратурі України і Національному антикорупційному бюро свою нову адресу і номери телефонів (відео:00:50).
Не виконано
Сказано 29 липня 2016 р.

Джерело

  • https://www.youtube.com/watch?v=E8cefnuxZUM
  • http://gordonua.com/news/politics/advokat-onishchenko-ya-peredal-nabu-kontakty-klienta-v-britanii-on-gotov-sotrudnichat-so-sledstviem-143467.html
  • http://gazeta.ua/articles/politics/_a-mogu-prodavat-loshadej-onischenko-shukaye-robotu-v-londoni/714992
  • http://www.unian.net/politics/1454373-onischenko-snova-ne-yavilsya-na-dopros-nabu-budet-prosit-o-prinuditelnom-privode.html

Результат

2 серпня 2016 року адвокат Олександра Онищенко передав НАБУ заяву народного депутата, у якій ідеться про готовність депутата співпрацювати зі слідством. У документі Онищенко вказав свої координати і контакти у Великобританії.

3 серпня 2016 року народний депутат України Олександр Онищенко заявив, що не має наміру повертатись у Київ 5 серпня 2016 року на допит.(відео 00: 25).Також Онищенко повідомив, що залишатиметься в Лондоні та чекатиме на екстрадицію.

5 серпня 2016 року народний депутат Олександр Онищенко повторно не з’явився на допит у Національне антикорупційне бюро України, детективи готують клопотання до суду про примусовий привід підозрюваного, і після відповідної ухвали вони зможуть оголосити Онищенка у всеукраїнський та міжнародний розшук.