Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Чернігова

Атрошенко пообіцяв призначати начальників структурних підрозділів, керівників комунальних підприємств та інших посадовців після відкритих конкурсів

8 жовтня 2015 року кандидат на посаду Чернігівського міського голови Владислав Атрошенко у своїй передвиборній програмі запевнив, що начальники структурних підрозділів, керівники комунальних підприємств та інші посадовці будуть призначатися після відкритих та прозорих конкурсів.
Не виконано
Сказано 8 жовтня 2015 р.

Джерело

  • http://che.cn.ua/content.html
  • http://www.0462.ua/news/1087126
  • http://garmata.tv/uk/site/video/1111.html
  • http://pik.cn.ua/19756/biloguru-ofitsiyno-priznachili-golovnim-osvityaninom-chernigova/
  • http://pik.cn.ua/19812/melnik-nagadav-atroshenku-pro-obitsyaniy-konkurs-na-zamishchennya-kerivnih-posad/

Результат

13 січня 2016 року Владислав Атрошенко зробив перше призначення на керівну посаду поза конкурсом. Посада начальника КП «Дільниця з контролю за благоустроєм міста» дісталася Сергію Гарусу. Управління освіти Чернігівської міської ради 26 січня очолив Василь Білогура. Сам Атрошенко такі призначення пояснив тим, що працювати вже треба зараз, а часу на проведення конкурсу немає. Пізніше міський голова запропонував посади начальника управління фінансів та управління транспорту Олександру Мельнику та Ігорю Андрійченку відповідно. Від такої пропозиції вони відмовились та нагадали меру про конкурсний підхід до призначення на посади. 11 березня міський голова Атрошенко зібрав депутатів на позачергове пленарне засідання сесії, де відбулось голосування, в результаті якого мер призначатиме керівників міських комунальних підприємств одноосібно, без погодження з депутатським корпусом.