Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін пообіцяв розподіляти кошти на культурні заходи на відкритій конкурсній основі

Кандидат на посаду міського голови Запоріжжя від ВО "Батьківщина" Олександр Сін у передвиборчій програмі 2010 року пообіцяв кошти, які виділяються з бюджету на молодіжні спортивно-оздоровчі, творчі, культурні заходи, розподіляти на відкритій конкурсній основі за участі мешканців міста.
Не виконано
Сказано 19 вересня 2010 р.

Джерело

  • http://mer.zp.ua/programma.html
  • Лист голови Солом'янської районної в місті Києві державної адміністрації І. Сидорова
  • Лист міського голови О. Сіна

Результат

Як повідомив у травні 2012 року міський голова Запоріжжя Олександр Сін, кошти на молодіжні спортивно-оздоровчі, творчі, культурні заходи складаються згідно з пропозиціями відділу по роботі з молоддю та сім'єю та позашкільної виховної роботи, який готує відповідні бюджетні програми, обговорюючи ці питання з громадськими організаціями, виносить на розгляд депутатських комісій. Тобто таку схему розподілу коштів організовано ще до перебування Олександра Сіна на посту міського голови Запоріжжя. Відкритих конкурсів за участі мешканців міста для вирішення питань з фінансуванням у цій сфері до травня 2012 року не огранізовано.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 4 червня 2015 року, конкурси по розподілу коштів, які виділяються з бюджету на молодіжні заходи, не проводились. Протягом 2011-2014 років фінансування переможців конкурсу бізнес-проектів молодих підприємців не здійснювалось.