Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє підтримати «Кремнійполімер» у вирішенні фінансових питань

Міський голова Запоріжжя Олександр Сін під час робочої поїздки на підприємство «Кремнійполімер» пообіцяв підтримати завод у вирішенні фінансових питань, а саме наявності вільних оборотних коштів, і обговорити ситуацію, що склалася, з керівництвом виконавчої служби. «Повністю згоден з тим, що для того, щоб погасити борги підприємство повинне працювати. Інакше проблему вирішити не вдасться», - сказав Олександр Сін.
Не виконано
Сказано 16 серпня 2011 р.

Джерело

  • http://www.potencial.org.ua/ru/view/news/miska-vlada-obitsyaie-pidtrimku-zdp-kremniypolimer.html
  • http://www.sich.zp.ua/index.php/ru/ekonomika-i-tekhnologii/1180-kremnijpolimer-rasschityvaet-na-novogo-khozyaina
  • http://www.depo.ua/ru/delovaja-stolica/2012_arhiv-nomerov-ds/oktjabr_2012/42-596/91032.htm
  • http://iskra-news.info/news/zaporozhskie_kremnijpolimer_i_radiopribor_namereny_pogasit_po_2_mln_grn_dolga_po_zarplate/2012-08-29-3067

Результат

Cтаном на серпень 2012 року "Кремнійполімер" має 29 млн грн. загальної заборгованості. Відомо, що виконавча служба заарештувала рахунки підприємства, після чого Олександр Сін доручив помічникам дізнатися в цій службі про сформовану ситуацію.

Трохи пізніше Фонд державного майна оголосив конкурс з відбору оцінювача цілісного майнового комплексу Запорізького державного підприємства "Кремнійполімер", який намічено на 24 жовтня 2012 року. Оцінка проводиться в рамках підготовки об'єкту до продажу.