Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Дерев'янко пообіцяв продовжувати газифікацію населених пунктів округу

На позачергових парламентських виборах 2014 року кандидат в народні депутати України по одномандатному виборчому округу № 87 Юрій Дерев'янко у своїй передвиборній програмі пообіцяв продовжувати газифікацію населених пунктів округу.
Архів
Сказано 24 вересня 2014 р.

Джерело

  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12385
  • http://www.cvk.gov.ua/pls/vnd2014/WP407?PT001F01=910&pf7201=12385
  • http://derevyanko.org/ua/news/id/derevjanko-domigsja-vid-oblasnoji-vladi-profinansuvati-dorogi-shkoli-ta-gazoprovid-na-prikarpatti-807/
  • 1
  • http://kurs.if.ua/news/gazoprovid_nadvirnalanchyn_yakyy_urochysto_zapustyly_chynovnyky_shche_ne_mozhe_postachaty_gaz_selu_video_55658.html
  • 1
  • Лист від Нафтогазу

Результат

3 липня 2015 року Івано-Франківська ОДА підтримала пропозицію народного депутата Юрія Дерев'янка виділити кошти на будівництво підвідного газопроводу Надвірна-Ланчин 800 тис грн з Держфонду регіонального розвитку у 2015 році.

12 липня 2017 року у Надвірнянському районі відбувся урочистий запуск підвідного газопроводу Надвірна – Ланчин. За словами обласних та районних чиновників, 25 тисяч мешканців району отримають газ.

Також 1 млн 500 тис грн було виділено за сприяння Дерев'янка в держсубвенцію 2016 року на добудування газопроводу Надвірна-Ланчин.

Відповідно до листа від народного депутата України Юрія Дерев'янка від 19 березня 2018 року стало відомо, що за період депутатської каденції Юрієм Дерев'янком вживались дії, які протягом останніх років були спрямовані на виділення коштів для завершення будівництва 2-ї черги підвідного газопроводу високого тиску «Надвірна-Ланчин».

Зокрема, Дерев'янком було подано понад 20 депутатських звернень (перше 29.04.2013 р.), а саме Міністерству регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України, Міністерству вугільної промисловості та енергетики України, НАК «Нафтогаз України», Івано-Франківській обласній державній адміністрації, Івано-Франківській обласній раді, Надвірнянській районній державній адміністрації, Надвірнянській районній раді. Були оголошені депутатські запити до Кабінету Міністрів України.

У 2015 р. помічниками-консультантами підготовлено Договір про співробітництво територіальних громад у формі реалізації спільного проекту «Будівництво 2-ї черги підвідного газопроводу високого тиску «Надвірна - Ланчин», ініційовано та організовано його укладення (підписання) Ланчинською селищною радою та Верхньомайданською, Краснянською, Чорнопотоківською, Чорноославською та Білоославською сільськими радами, а також здійснено реєстрацію цього договору в Мінрегіоні.

Згідно Порядку використання коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженого Постановою КМ України від 18 березня 2015 р. №196, визначено було, що «Бюджетні кошти спрямовуються на фінансування інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, які: 1) відповідають пріоритетам, визначеним у Державній стратегії регіонального розвитку, стратегіях розвитку регіонів та у планах заходів з їх реалізації; 2) впроваджуються як проекти співробітництва територіальних громад; 3) підтримують добровільно об’єднані територіальні громади.

У квітня 2018 року у НАК "Нафтогаз України" нам повідомили, що в період 2013-2018 роках договори на фінансування будівництва об'єктів газопостачання компанією не укладалися. кошти замовникам будівництва не переводились. Це пов'язано з тим, що впродовж цього періоду ці роботи не були профінансовані замовником.

Обіцянка в категорії "архівні обіцянки" доки не буде проведено комплексний та об'єктивний аналіз її виконання