Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Одарченко запланував провести найближчим часом інвентаризацію використання земельних ресурсів

18 квітня 2014 року голова Херсонської ОДА Юрій Одарченко заявив про намір провести найближчим часом інвентаризацію використання земельних ресурсів області. Йдеться про використання земель за призначенням та сплату орендної плати за неї, заявив керівник облдержадміністрації.
Виконано
Сказано 18 квітня 2014 р.

Джерело

  • http://www.oda.kherson.ua/ua/news/yurijj-odarchenko-vopros-obespecheniya-vypolneniya-mestnyh-byudjetov-oblasti-yavlyaetsya-pervoochere
  • Лист заступника начальника Головного управління держземагентства у Херсонській області  О.А. Зінова

Результат

Відповідно до листа Головного управління держземагентства у Херсонській області від 13 листопада 2014 року, дорученням голови Херсонської обласної державної адміністрації від 17 квітня 2014 року головам районних державних адміністрацій, міським головам міст обласного значення було дано завдання утворити на місцях робочі групи щодо підвищення ефективності використання земельних та трудових ресурсів. Одним із завдань було проведення інвентаризації використання земель сільськогосподарського призначення. Результати проведеної роботи обговорювалися на колегії Херсонської обласної державної адміністрації 21 травня 2014 року.