Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Романюк планує побудувати і розширити в 2014-2015 рр. 5 амбулаторій сімейної медицини

10 лютого 2014 року міський голова Луцька Микола Романюк заявив, що протягом двох наступних років буде побудовано та розширено 5 амбулаторій сімейної медицини.
Не виконано
Сказано 10 лютого 2014 р.

Джерело

  • http://www.lutskrada.gov.ua/fast-news/vidbuvsya-zvit-luckogo-miskogo-golovy-mykoly-romanyuka
  • http://www.lutskrada.gov.ua/greeting/zvit-miskogo-golovy
  • Лист міського голови Луцька Миколи Романюка
  • Лист першого заступника голови міської ради Луцька Яковлева Т.

Результат

Відповідно до листа Луцької міської ради від 5 лютого 2015 року, Пакет документацii для отримання гранту Свiтового Банку на умовах спiвфiнансування мiського бюджету щодо вiдкриття п'яти амбулаторiй загальної практики-сiмейної медицини з їх облаштуванням (вул. Наливайка; вул. Гордiюк; вул. Рiвненськiй; вул. Стрiлецькiй та вул. Бенделiанi) протягом 2014-2015 років на загальну суму понад 15 млн. грн. пiдготовлено. Згiдно Затвердженого плану на 2014 piк, було проведено та профiнансовано виготовлення проектно-кошторисної документацii для амбулаторiй на вул.

Наливайка; вул. Рiвненсъкiй та вул. Бенделiанi. Фiнансування та проведення

реконструкцii цих примiщень заплановано на 2015 piк. В 2015 роцi заплановано виготовлення проектно-кошторисної документацii для амбулаторiй на вул. Гордiюк та вул. Стрiлецькiй (яка обслуговуватиме мiкрорайон Вишкiв). Введення в дiю цих амбулаторiй заплановано на 2016 piк.

Відповідно до листа міської ради Луцька від 2 липня 2015 року, згідно затвердженого плану на 2014 рік, проведено та профінансовано виготовлення проектно-кошторисної документації для амбулаторій на вул. Наливайка; вул. Рівненській та вул. Бенделіані. Фінансування та проведення реконструкції цих приміщень заплановано на 2015 рік.