Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено

Сін обіцяє домогтися виділення коштів на завершення приватизації присадибних земельних ділянок та отримання мешканцями обласного центру державних актів на землю

Кандидат на посаду міського голови Запоріжжя від ВО "Батьківщина" Олександр Сін у передвиборчій програмі 2010 року пообіцяв домогтися виділення коштів на завершення приватизації присадибних земельних ділянок та отримання мешканцями обласного центру державних актів на землю, в першу чергу, людьми похилого віку.
Не виконано
Сказано 19 вересня 2010 р.

Джерело

  • http://sin.zp.ua/programma.php
  • Лист Секретаря Запорізької міської ради Р.О.Тарана від від 29 жовтня 2012 року

Результат

В Запорізькій міській раді 29 жовтня 2012 року повідомили, що Управління з питань земельних відносин міської ради надіслало відповідний запит до Управління Держкомзему у м. Запоріжжі для отримання інформації щодо того, чи буде відновлене фінансування з державного бюджету безоплатної приватизації земельних ділянок та видачі державних актів на землю. Зауважимо, що видача та реєстрація актів на землю належить до компетенції Управління Держкомзему.

Відповідно до листа Запорізької міської ради від 27 лютого 2015 року, кошти з бюджету міста на приватизацію земельних ділянок в період з вересня 2010 року по грудень 2014 року не виділялися.