Закруглившись з губернаторством, Круглов виконав лише 9 обіцянок з 35

Читать на русском

Екс-губернатор Миколаївської області Микола Круглов зумів виконати лише 9 з 35 своїх обіцянок, які він дав на посаді голови Миколаївської облдержадміністрації.

При цьому Круглов провалив значно більше обіцянок, ніж реалізував - 13, ще стільки ж обіцянок він залишив у процесі виконання.

Таким чином, рейтинг відповідальності Миколи Круглова в системі «Слово і діло» станом на 13 січня 2014 року становив 26%.

З виконаних екс-губернатором обіцянок варто виділити закупівлю 37 нових шкільних автобусів і 64 машини швидкої допомоги в 2012-му році, забезпечення жителів с. Лиса Гора дешевими кредитами для газифікації в 2013-му.

У той же час серед провалених обіцянок колишнього голови ОДА було набагато більше важливих заяв: всупереч обіцяному, у ІІ кварталі 2013 року не була відкрита сонячна батарея в Вознесенську, з січня 2013 року не було підвищено заробітну плату працівників КП «Миколаївелектротранс», в 2013-му не розпочалося будівництво нового об'їзного моста в м. Миколаїв, до 2013 року не була вирішена проблема заборгованості на Суднобудівному заводі ім. 61 комунара і т.д.

Нагадаємо, що указом №3 від 10 січня 2014 року Президент Віктор Янукович звільнив Миколу Круглова з посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації у зв'язку з обранням його народним депутатом.

На повторних виборах в одномандатному виборчому окрузі №132 у Миколаївській області Круглов переміг з результатом 47,81% голосів.

Рейтинг відповідальності Миколи Круглова розрахований як співвідношення виконаних ним обіцянок до загальної кількості даних ним обіцянок.  

«Слово і діло»

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: