Біля Бахмутки бойовики обстріляли українських військових з танка

Читать на русском

У ніч на понеділок бойова обстановка на Луганщині значно ускладнилася, в декількох точках відбулися бойові зіткнення, а також перестрілки з автоматичної зброї і обстріли із застосуванням танків.

Про це йдеться в повідомленні Луганської ОДА в Facebook, передає «Слово і Діло».

Зокрема, починаючи з другої ночі і до 5:30 ранку, з боку окупованого російськими регулярними військами села Жолобок, бойовики періодично обстрілювали 29-й блокпост українських силовиків.

По військових ЗСУ стріляли у тому числі з танка, інформації про поранених або загиблих не надходило.

Також відбувся бій між українськими силовиками і терористами «ЛНР» на околиці Трьохізбенки. Після 20:00 ДРГ бойовиків наблизилася безпосередньо до зруйнованого мосту через Сіверський Донець (по руслу якого проходить лінія розмежування) і відкрила вогонь по наших позиціях.

Бій з невеликими перервами тривав більше двох годин, в його ході було використано не тільки стрілецьку зброю, але й автоматичні гранатомети. Після півночі бойовики пішли. Ніхто з українських військових не загинув і не поранений.

Крім того, російсько-терористичні війська неодноразово обстрілювали з автоматичної зброї опорні пункти українських військових в Троїцькому (Попаснянський район). Останній обстріл був сьогодні о 4 ранку, поранених чи загиблих немає.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: