Амбіції Садового і нові загрози на сході. Головні цитати понеділка

Читать на русском

Андрій Садовий про власні президентські амбіції:

«Я не думаю на тему президентських амбіцій, тому що у мене голова болить з ранку до вечора через велику кількість проблем, що я повинен вирішувати в цей складний час».

Папа Римський Франциск про заклик до мусульманських лідерів засудити екстремістські інтерпретації їхньої віри

«Релігійний фундаменталізм, навіть до того, як він знищує людину через скоєння жахливого вбивства, усуває самого Бога, перетворюючи його в простий ідеологічний привід».

Посол США в Україні Джеффрі Пайєтт про нові загрози на сході

«Сьогодні @NSDC_ua карта показує сплеск насильства, сепаратисти намагаються перекроїти лінію, яку вони і Росія визначили 19 вересня».

Андрій Садовий про ефективність ВРУ VIII скликання

«Починаючи з лютого зі стін Ради або Кабміну не вийшов жоден серйозний нормативний документ, який би сприяв зміні життя для місцевого самоврядування. Стає ще важче працювати».

Експерт громадської ініціативи «Реанімаційний пакет реформ» Ігор Коліушко про судову реформу:

«Законопроект №1656 («Про забезпечення права на справедливий суд» – ред.), підготовлений Радою з питань судової реформи при Адміністрації Президента, містить загрози для судової системи. Запропонована реформа зберігає всі важелі впливу на суди, які мав Янукович».

Народний депутат України Надія Савченко про свою невинність:

«Я решила бороться единственным доступным мне методом – голоданием. Своим протестом – голодом – я хочу добиться здравого смысла от российской власти и совести от Следственного комитета России. Есть бесспорные доказательства моей непричастности и невиновности в тех преступлениях, в которых меня обвиняют. Что им еще нужно?».

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков про оголошення в розшук Інтерполом Віктора Януковича.

«Сьогодні, через кілька місяців з моменту звернення в березні 2014 року, аргументації та підготовки пояснень, по підготовлених запитам МВС, Генпрокуратури України та СБУ, спеціальна комісія Інтерполу ухвалила рішення. Оголошені в міжнародний розшук Інтерполу (червона картка – затримання для екстрадиції в Україну)».

Лідер парламентської фракції «Батьківщина» Юлія Тимошенко про Бюджет 2015 року:

«Опублікований текст Бюджету, опублікований текст податкових законів не відповідають тому, що було проголосовано в залі».

Президент України Петро Порошенко про вирішення конфлікту з Росією:

«Ми відкриті і готові шукати варіант збереження обличчя для усунення конфлікту... Я президент миру, я не президент війни. І я розумію, що не існує воєнного вирішення проблеми окупованого російськими військами і проросійськими терористами Донецька і Луганська».

Історик, публіцист Ярослав Грицак про шанси України перемогти у війні з Росією:

«Немає сумніву, що Росія впаде – однак Україна може впасти раніше».

Екс-міністр освіти Грузії Хатіі Деканоїдзе про реформу освіти в Грузії:

«Первый шаг — это поколение без коррупции, они не знают, как платить взятки и не понимают зачем».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: