Реформувати своє відомство Аваков почне з ДАІ

Читать на русском

Радник міністра внутрішніх справ, народний депутат від фракції «Народний фронт» Антон Геращенко заявив, що реформа української правоохоронної системи почнеться з реформування ДАІ, як це було зроблено в Грузії.

Про це він повідомив в ефірі програми «Люди. Hard Talk», передає «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Народного фронту».

Зокрема, за словами Геращенка, з наступного року планується введення електронної системи, яка замінить собою інспекторів ДАІ. «Буде так само, як в Грузії та всіх цивілізованих країнах», - зазначив Геращенко.

Він також повідомив, що в даний час займається розробкою законопроектів, які дозволять надалі штрафувати водіїв на основі відеозаписів. «Буде так: проїхав на червоне світло – через 30 секунд отримав СМС-повідомлення про порушення та місце його скоєння. Зайдіть на посилання, щоб подивитись відеопорушення. Сума штрафу – така-то», - пояснив депутат.

Читайте також: Ложкін розповів, коли українці відчують перші результати реформ

Як відомо, Міністерство внутрішніх справ України проводить експеримент з ліквідації Державної автомобільної інспекції та перетворення її в єдину патрульну службу міліції.

Раніше радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк заявив, що незабаром почнеться реформа МВС, яка триватиме до 2017 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: