Коваль стверджує, що українська армія не така вже і "гола", як здається

Читать на русском

В. о. міністра оборони України Михайло Коваль заявив, що на сьогоднішній день проблем із забезпеченням засобами зв'язку та захисту в армії немає.

«В даний час на озброєння вже прийняті нові засоби зв'язку, і вони вже є у військах. Виділені необхідні кошти на замовлення тепловізорів. Вони вже поставляються у війська», - цитує Коваля прес-служба уряду, пише «Слово і Діло».

Він також розповів, що на озброєнні української армії не було сучасних бронежилетів. «Ця проблема існувала і тому ми забезпечили всіх, хто бере участь в АТО, на початковому її етапі, бронежилетами «афганського» зразка», - повідомив міністр.

Однак зараз, за словами Коваля, ці бронежилети замінюються сучасними засобами захисту. Він уточнив, що 24 тисячі бронежилетів четвертого ступеня захисту в першу чергу спрямовуються тим військовим, які несуть службу на блокпостах.

Нагадаємо, раніше представник Міноборони повідомив, що українській армії бракує військового обмундирування. За його словами, найбільшу проблему становить армійська амуніція - бронежилети і шоломи. У свою чергу Михайло Коваль запевнив, що всі перераховані населенням гроші на рахунки Міноборони будуть витрачені для фізичного захисту українських солдатів.

На сьогоднішній день Михайло Коваль виконав 2 з 13 обіцянок, зареєстрованих в системі «Слово і Діло». Ще 11 обіцянок міністра знаходяться в процесі реалізації. Які саме, дивіться на нашому сайті.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: