Садовому захотілося більше повноважень

Читать на русском

Мер Львова Андрій Садовий вважає, що Україна стане успішною країною тільки після введення реформи місцевого самоврядування

«В першу чергу потрібна швидкість впровадження змін щодо децентралізації. Тому що на сьогодні це питання національної безпеки. ... Щоб зняти цю «локшину», яку людям на сході України зараз вішають і говорять про якісь міфи децентралізації, потрібно показати реальний приклад», – заявив Садовий у ході наради з питань децентралізації влади, передає кореспондент «Слова і Діла».

Крім того, львівський мер уточнив, що країна стає успішною тільки після підтримки місцевого самоврядування. І заявив, що в Україні є 500 міст, яким «під силу вивести країну на інший рівень розвитку».

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр Володимир Гройсман планує, що реформа місцевого самоврядування запрацює восени 2015 року.

У системі «Слово і Діло» зареєстровано 204 обіцянки Андрія Садового. З них 65 виконано49 не виконано, Зокрема, не було відкрито будинок сімейного типу для дітей до кінця 2013 року, а також не були надані 500 додаткових місць для дітей у дитсадках. Шлях до польського кордону зі Львова та ще 90 обіцянок залишаються у стадії реалізації.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: