Головне за ніч 31 березня

Читать на русском

Порошенко розповів, як поверне Крим

Народний депутат Петро Порошенко розповів, як Крим може знову стати українським

«Україна повинна перемогти Крим економічно, повинна продемонструвати кримчанам, що на материковій частині більше демократії, більше свободи, краще інвестиційний клімат, більше можливостей заробити, більше можливостей вільно подорожувати», - заявив Порошенко в ефірі 5-го каналу, повідомляє «Слово і Діло».

Крім того, нардеп упевнений, що проблему Криму треба вирішувати у площині безпеки, через складання угод, а в економічній площині - через застосування санкцій, щоб змотивувати Росію вийти на ефективний режим переговорів.

Аваков пообіцяв, що скоро завершить розслідування загибелі Сашка Білого

В.о. міністра внутрішніх справ Арсен Аваков повідомив, що найближчим часом завершиться лужебное розслідування загибелі активіста « Правого сектора» Олександра Музичка, відомого як Сашко Білий.

«У найближчі два дні завершиться службове розслідування щодо інциденту під час затримання і загибелі в Рівному О. Музичка. Усі матеріали і висновки будуть повністю доступні і опубліковані», - написав Аваков на своїй сторінці в Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

За словами міністра, всі матеріали справи будуть також передані для вивчення парламентської Тимчасової слідчої комісії, до аналізу матеріалів будуть залучені й представники громадськості.

Оробець вийшла з «Батьківщини» і має намір йти в мери

Народний депутат України Леся Оробець залишила лави партії «Батьківщина».

Про це Оробець повідомила на своїй сторінці в мережі Facebook, опублікувавши знімок заяви про вихід з партії за власним бажанням.

«Виконала свою публічну обіцянку. Іду в мери Києва у позапартійних статусі», - написала Оробець.

Нагадаємо, вибори столичного мера і депутатів Київської міськради призначені на 25 травня 2014 року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: