Бригинець хоче покарати зрадників

Читать на русском

Народний депутат фракції ВО "Батьківщина" Олександр Бригинець запевнив: українські військові, що перейшли на бік РФ, мають бути заарештовані.

"У Криму в військових підрозділах України служило до 40% вихідців із самого Криму, де знаходиться їхнє житло, батьки. Тому так дивно поводиться частина військовослужбовців. Тепер вони, навчені за наші гроші, будуть вбивати нас, якщо війна перейде в гарячу стадію. Що б там не говорили, вони зрадники, вони порушили присягу. Вони перейшли на бік ворога. Як би ситуація не складалася, вони повинні бути оголошені в розшук і арештовані за першої ж можливості, як і інші чиновники т.зв. Кримського федерального округу, які приймали присягу на службу Україні", - написав він на своїй сторінці у "Фейсбуці", повідомляє "Слово і Діло". 

Бригинець зазначив: розуміє, що "ці люди просто конформісти, і їх співпраця носить побутово-економічний, а не політичний характер. Але поліцаї у війну теж просто хотіли краще жити... Мені шкода цих людей, але вони повинні відповісти за свої дії за законом".


Всі, хто пройшов випробування і не зрадив, повинні бути нагороджені званнями та нагородами, запевнив Бригинець.


Раніше про долю українських військових у Криму говорили в.о. міністра оборони Ігор Тенюх, перший віце-прем'єр Віталій Ярема та голова фракції ВО "Батьківщина" Сергій Соболєв. 


Бригинець Олександр Михайлович - народний депутат України, фракція ВО "Батьківщина". В політиці з 2006 року. За даними системи "Слово і Діло", має 30 обіцянок. Які з них виконав, дивіться тут.



ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: