Карта АТО: ситуація на сході України станом на 2 квітня

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 2 квітня 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Напруження та збройні провокації бойовиків тривають по всій лінії розмежування від Азовського моря до Станиці Луганської. 

Найбільш запекли бої вчора тривали в Авдіївці – у цьому районі зафіксовано використання танків та ствольної артилерії проти наших військовослужбовців. Загалом, на вузол нашої оборони в районі Донецького аеропорту припадає понад половина епізодів порушення тиші з боку бойовиків.

Ситуація на позиціях бойовиків

За даними розвідки, НЗФ «ДНР» приховано здійснює передислокацію важкого озброєння до лінії розмежування у районі н.п. Мар’їнка та Красногорівка, а також Донецького аеропорту. Але наші військовослужбовці мужньо утримують позиції – ворог не пройде. Також вчора в районі селища Золоте відбулось бойове зіткнення українських військовослужбовців з бойовиками. Через мужність та грамотну оборону наших бійців ворог відступив. Вчора, 1 квітня, фактів використання безпілотників з боку противника не зафіксовано.

Втрати

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув і не був поранений.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: