Карта АТО: ситуація на сході України станом на 24 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 24 лютого 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли

Cпостерігається деяке зменшення активності обстрілів позицій підрозділів сил АТО, однак терористи продовжують обстріли та напади на позиції українських військових. 

Найбільш напружена ситуація спостерігається у районі н.п. Світлодарськ та Широкине, де НЗФ перейшли до тактики локальних зіткнень із силами АТО. Зокрема, біля Широкиного Волноваського р-ну Донецької області бойовики з танка, мінометів та стрілецької зброї 9 разів обстріляли позиції сил АТО та здійснили спробу їх штурму. Правильно організована оборона українських військовослужбовців змусила російських найманців відступити з втратами.

В районі шахти Дутовської на Донецькому напрямку противник намагався штурмувати наші позиції силами своїх піхотних підрозділів.

Ситуація на позиціях бойовиків

Триває приховане перекидання військової техніки та живої сили ворога ближче до лінії розмежування, насамперед, – на Маріупольському напрямку. На Донецькому напрямку відбувається нарощування сил і засобів НЗФ біля сел. Піски, а на Луганському – у містах Стаханов і Брянка.

Втрати

За минулу добу загинув 1 український військовослужбовець, 7 отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: