Карта АТО: ситуація на сході України станом на 21 лютого

Читать на русском

Ситуація на сході країни станом на 12:00 21 лютого 2015 року за даними РНБО України, прес-центру АТО, Міноборони, журналістів та волонтерів. Інформація оновлюється протягом дня.

Обстріли


За інформацією начальника ГУМВС України у Донецькій області Вячеслава Аброськіна, бойовики обстріляли Авдіївку, внаслідок чого один із снарядів потрапив в кафе «Бревно», що в районі Індустріального проїзду. Троє осіб загинуло.

По інформації спікера АТО Анатолія Стельмаха українські військові зафіксували 15 випадків ведення повітряної розвідки за допомогою безпілотних літальних апаратів з боку бойовиків.

Полонені

Сьогодні, за попередніми даними під Луганськом планується обмін полоненими у форматі «37 на 37». Взятих в полон українських бійців будуть міняти на затриманих бойовиків «ЛНР» та «ДНР».

Евакуація

Інфраструктура

На Луганщині з моменту оголошення режиму припинення вогню активно розпочато роботи з відновлення пошкоджених об’єктів інфраструктури та життєзабезпечення населених пунктів, які розташовані у смузі розмежування і зазнали значних руйнувань.
Так сьогодні ремонтні бригади проводять відновлювання пошкодженої повітряної лінії електропередач між населеними пунктами Щастя та Петрівка. А залізничники розпочали ремонт залізничної колії на перегоні протяжністю 46 км між станціями Сентяківка – Шепілово Донецької залізниці.

Втрати

За оперативною інформацією розвідки, яку повідомив сьогодні речник штабу АТО полковник Андрій Лисенко, на Дебальцевському напрямку втрати терористів з початку 2015 року склали понад 2000 осіб. Крім того, бойовики також втратили понад 40 одиниць танків та понад 30 одиниць бойових броньованих машин та реактивних систем залпового вогню.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: