Мандат у спадок: діти політиків на виборах до парламенту

Читать на русском

Ні для кого не секрет, що протягом останніх двух десятиліть в українській політиці набула поширення тенденція участі в активному політичному житті не лише людей далеких від законодавчого процесу (водії, масажисти, секретарі, охоронці), але й дітей вітчизняних можновладців.

Яскравими прикладами в цьому плані відрізнялась попередня влада. Чого лише варті такі одіозні імена як: Олександр та Віктор Януковичі (сини екс-президента-втікача Віктора Януковича, Артем Пшонка (син екс-генерального прокурора України Віктора Пшонки), Олексій Азаров (син екс-прем'єр-міністра України Миколи Азарова). Ще раніше в сучасній політичній історії відомі імена Олеся ДовгогоТараса Чорновола.

В той же час, попри декларації нових владних еліт у прагненні впровадження в Україні європейських стандартів, в тому числі, і сучасної кадрової політики, як бачимо, бажання прилаштувати «власних чад» на тому чи іншому виборчому окрузі або ж чиновницькій посаді нікуди не ділось. З огляду на це, «Слово і Діло» вирішило проаналізувати, хто ж із вітчизняних дітей українських політиків на дострокових парламентських виборах 2014 року піде політичними стопами власних батьків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: