Коломойський претендуватиме на посаду голови Верховної Ради

Читать на русском

Народний депутат України 5-го скликання Іван Бондарчук вважає, що Коломойський - особистість непідконтрольна і через час все одно буде претендувати на пост голови Верховної Ради.

Таку думку екс-депутат висловив «Слову і Ділу», коментуючи заяву голови Дніпропетровської облдержадміністрації про те, що він не буде створювати ніяких фракцій в парламенті.

«Ігор Коломойський - особистість, яка просто чекала свого часу, щоб знову заявити про себе. І знаючи його діяльність, як політика - навряд чи він буде пасивним. Можу припустити, що груп впливу і фракцій він може створювати і не буде, але буде діяти одноосібно, а як наслідок, створить фракцію «під себе», - стверджує Бондарчук.

На думку екс-депутата, все залежатиме від того, скільки грошей він зможе вкласти і скільки в результаті депутатів він купить, рівноцінно цьому і буде ступінь його впливу в парламенті.

«Оскільки у Арсенія Петровича, щоб зайняти пост прем'єра є підтримка Президента, то думаю Коломойський не випробовуватиме долю і з часом стане претендувати на посаду голови Верховної Ради», - додав Бондарчук.

Читайте також: Коломойський пообіцяв, що він залишиться губернатором і після позачергових парламентських виборів

Нагадаємо, що в суботу в Дніпропетровську відбулася прес-конференція, на якій Ігор Коломойський запевняв, що не має наміру брати участь у виборчій кампанії.


ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: