ЗСУ серйозно пошкодили паливну базу загарбників в окупованому Довжанську – партизани

Читать на русском
У тимчасово окупованому Довжанську (Свердловську) Луганської області зафіксовані суттєві пошкодження цистерн із паливно-мастильними матеріалами внаслідок удару ЗСУ.
racurs.ua

Українські партизани оголосили про серйозні пошкодження паливної бази загарбників через удар ЗСУ по тимчасово окупованій Луганській області.

Про це йдеться у повідомленні партизанського руху «Атеш» у Telegram-каналі.

Як зазначається, у тимчасово окупованому Довжанську (Свердловську) Луганської області зафіксовані суттєві пошкодження цистерн із паливно-мастильними матеріалами внаслідок удару Сил оборони України у понеділок, 20 травня.

«Пожежа після удару тривала до самого ранку. Після прильотів окупанти довго намагалися збити уявні дрони», - йдеться у повідомленні.

В «АТЕШ» також додали, що удари по окупантах та їхній логістиці в Луганській і Донецькій областях трапляються дедалі частіше. Це відбувається через те, що величезна кількість засобів ППО була перекинута до анексованого Криму, а також завдяки плідній роботі партизанів.

Як відомо, в окупованому Луганську вранці 20 травня пролунали вибухи. Є інформація, що удар було завдано по території колишньої Академії внутрішніх справ, де з 2014 року базуються російські військові.

Нагадаємо, 10 травня було завдано удару по нафтобазі росіян у тимчасово окупованих Ровеньках Луганської області. 7 травня була атакована нафтобаза у Луганську. Повідомлялося, що після цього у окупантів виник дефіцит пального.

15 квітня ЗСУ успішно вразили пункт управління угруповання військ «Центр» противника у тимчасово окупованому Луганську. На супутникових знімках вдалося зафіксувати наслідки удару по «Луганському машинобудівному заводу-100».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: