НМТ-2024: цього тижня учасники отримають запрошення з датою та місцем тестування

Читать на русском
Запрошення для учасників мультитесту будуть доступні для завантаження 8 травня. Але розголошувати дату і час не потрібно з міркувань безпеки.
фото Слово і діло

Зареєстровані учасники отримають запрошення з детальною інформацією про дату, час та місце проведення НМТ 8 травня.

Про це повідомили в УЦОЯО.

Результати PISA-2022 в Україні: наскільки погіршилися навички та знання учнівРезультати PISA-2022 показали погіршення навичок читання у підлітків, зниження рівня знань з математики та науково-природничих дисциплін. Учні в Україні також відстають у навчанні від однолітків із інших країн.

«Вже завтра, 8 травня, для зареєстрованих учасників з'явиться можливість завантажити зі своїх персональних сторінок запрошення, в яких буде вказано дату, час та місце проведення НМТ», – йдеться у повідомленні.

При цьому в УЦОЯО наполегливо рекомендували не розголошувати, де і коли проходитиме тестування, адже від цього може залежати безпека всіх його учасників.

Нагадаємо, Міносвіти визначило дати проведення тестування-2024. Мультитести відбудуться з 14 травня по 19 липня. У цей період відбудеться основна та додаткова сесія.

Минулого року було два обов'язкові предмети – українська мова та математика. Історію України додали до обов'язкової програми НМТ восени минулого року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: