Росіяни обстріляли житлові квартали Херсона, поранені четверо людей

Читать на русском
Впродовж дня ворог з тимчасово окупованого лівого берега кілька разів атакував Херсон. Влучання зафіксовані у Корабельному та Дніпровському районах міста.
Ілюстративне фотоУкрінформ

У Херсоні внаслідок ворожих обстрілів у понеділок, 22 квітня, четверо мирних жителів дістали поранення середнього ступеня тяжкості.

Про це начальник Херсонської МВА Роман Мрочко повідомляє у Telegram.

Як відомо, впродовж дня ворог з тимчасово окупованого лівого берега області кілька разів атакував Херсон. Влучання зафіксовані у Корабельному та Дніпровському районах міста.

«На цю годину у Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ були поранені четверо людей – 44-річна жінка та чоловіки 1960, 1973 та 1975 років народження», - написав Мрочко.

Згідно з його словами, у всіх поранених діагностували мінно-вибухову та закриту черепно-мозкову травми, контузії. В одного чоловіка також опіки та крововилив ока. У жінки – уламкове поранення ноги. 51-річний чоловік ще отримав вогнепальне уламкове поранення м'яких тканин передньої черевної стінки. Стан усіх постраждалих оцінюється як середньої тяжкості.

Нагадаємо, війська рф обстріляли п'ять населених пунктів Херсонської області та сам обласний центр. Поранено трьох осіб, у тому числі дитину.

Також вдень 22 квітня російські війська накрили вогнем місто Красногорівка на Донеччині. Внаслідок ворожої атаки загинула людина.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: