Атака на судно росіян у Севастополі: у соцмережах повідомили про поранених

Читать на русском
Після ракетного удару по судну Комуна ракетою Нептун за медичною допомогою до лікарні Севастополя звернулися двоє співробітників флоту рф.
wikipedia.org/George Chernilevsky

Двох співробітників допоміжного флоту ВМФ рф було поранено після атаки на російське рятувальне судно «Комуна» в окупованому Севастополі.

Про це повідомив Telegram-канал Astra у понеділок, 22 квітня.

Скільки окупантів перебували на затоплених кораблях Чорноморського флоту рфНа затоплених російських кораблях була понад тисяча військових. На інфографіці – що відомо про екіпажі знищених суден.

За даними каналу, після ракетного удару за медичною допомогою звернулися співробітники допоміжного флоту - Соболєв та Блаженко.

ТГ-канал заявив, що протикорабельну ракету «Нептун» нібито було збито над одним із причалів бухти Голландія в Севастополі вранці 21 квітня. Уламки ракети впали на судно «Комуна» і воно загорілося.

Нагадаємо, вранці 21 квітня в окупованому Севастополі в районі бухти пролунали вибухи. Окупаційна влада повідомила про збиття ракети.

У Військово-морських силах ЗСУ прокоментували вибухи у Севастополі та підтвердили, що українські військові завдали удару по кораблю Чорноморського флоту рф «Комуна», який був у бухті.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: