Росія намагається захистити порт у Новоросійську від українських атак – британська розвідка

Читать на русском
Російська федерація намагається захистити свої об’єкти в порту Новоросійська від атак з боку українських військових.
mil.in.ua

Російська федерація намагається захистити свої об’єкти в порту Новоросійська від атак з боку українських військових.

Про це повідомляє британська розвідка.

Втрати російського Чорноморського флоту у війні проти УкраїниНа інфографіці – російські кораблі та катери, потоплені та пошкоджені під час повномасштабної війни.

Для захисту Чорноморського флоту від ударів українських безпілотників росіяни встановили чотири баржі біля входу до Новоросійського морського порту.

«Нещодавній аналіз зображень виявив чотири баржі, розташовані біля входу в об’єкт Чорноморського флоту Новоросійського морського порту. Це спроба посилити оборону порту від атак українських надводних кораблів без екіпажу», – йдеться у повідомленні.

Розвідники наголошують, що після серії успішних ударів ЗСУ по порту Севастополя Новоросійськ став критично важливим для захисту найцінніших активів Чорноморського флоту рф.

Нагадаємо, Україна за два з лишком роки повномасштабної війни потопила або вивела з ладу третину всіх російських військових кораблів у Чорному морі. Це стало важким ударом по військовому потенціалу Москви.

Також писали, що ЗСУ вдалося знищити чотири великі десантні кораблі Чорноморського флоту росії. В окупантів залишилося лише п'ять суден такого типу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: