Четверта смерть топ-менеджера у російському «Лукойлі»: помер віцепрезидент компанії

Читать на русском
Віцепрезидент російської нафтової компанії Лукойл Віталій Робертус помер на 54 році життя.
фото РІА Новини

У росії помер віцепрезидент нафтової компанії «Лукойл» Віталій Робертус. Йому було 54 роки. Він став четвертим топ-менеджером компанії від початку повномасштабної війни, який помер.

Про це повідомила пресслужба «Лукойлу» у середу, 13 березня.

Загадкові смерті російських топ-менеджерів: хто і за яких обставин померУ росії протягом 2022 року за загадкових обставин померли майже два десятки топ-менеджерів великих компаній. Хто і за яких обставин – на інфографіці.

Причини смерті Робертуса не уточнюються.

«З глибоким сумом повідомляємо, що на 54 році життя раптово помер віцепрезидент компанії Робертус Віталій Володимирович», – йдеться у повідомленні.

Відомо, що Віталій Робертус був пілотом, який освоїв понад 10 типів літаків та гелікоптерів. Також він був чемпіоном світу з авіамоделювання.

Смерть Робертуса стала четвертою серед топ-менеджерів «Лукойлу» за останні два роки.

Нагадаємо, у жовтні 2023 року стало відомо про смерть голови ради директорів компанії Володимира Некрасова. Причиною смерті назвали гостру серцеву недостатність.

Некрасов очолив компанію після смерті попереднього голови Равіля Маганова, який у 2022 році випав із вікна головного корпусу Центральної клінічної лікарні (ЦКЛ) та розбився на смерть.

До Маганова, у травні 2022 року, помер колишній топ-менеджер «Лукойлу» Олександр Суботін, його тіло знайшли у приватному будинку. За версією слідства, причиною смерті Суботіна також стала гостра серцева недостатність.

Також у лютому 2023-го знайшли мертвим відомого російського нафтового бізнесмена В'ячеслава Ровнейка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: