«Зроблено в Україні»: з'явилося офіційне зображення торгової марки

Читать на русском
Усі вітчизняні підприємства зможуть використати офіційну марку Зроблено в Україні. Її затвердив Кабмін.
kmu.gov.ua

Уряд прийняв постанову про затвердження зображення торгової марки «Зроблено в Україні».

Про це повідомляє урядовий портал.

Два роки повномасштабної війни у цифрах: як подорожчало життя українцівЯк за два роки великої війни в Україні змінилися ціни, зарплати, вартість комунальних послуг, курс долара – на інфографіці.

Як зазначається, постановою від 23 лютого №197 затвердили зображення торгової марки «Зроблено в Україні» з метою популяризації товарів українського виробництва, сприяння збільшенню внутрішнього попиту на товари національного виробника та підвищення рівня загальної поінформованості української спільноти про національного виробника.

Відповідно до постанови, Мінекономіки має забезпечити подання в установленому порядку заявки на державну реєстрацію торгової марки, розробити та затвердити технічний стандарт (брендбук) на основі зображення.

Усі українські підприємства, незалежно від форми власності, зможуть використовувати торгову марку «Зроблено в Україні» безкоштовно.

Нагадаємо, 26 лютого президент Володимир Зеленський оголосив про старт нової економічної платформи «Зроблено в Україні». Також Зеленський анонсував програму кешбеку за покупку українських товарів. Гроші надходитимуть на картку. Програма може запрацювати вже цього року.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: