Війська рф значно збільшили кількість штурмів в операційній зоні ОСУВ «Таврія»

Читать на русском
Російські війська збільшили кількість штурмів в операційній зоні ОСУВ Таврія. Окупанти другу добу поспіль проводять по 50 бойових зіткнень за день.
Getty Image

Російські війська збільшили кількість штурмів в операційній зоні ОСУВ «Таврія». Окупанти другу добу поспіль проводять по 50 бойових зіткнень за день.

Про це повідомив командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» Олександр Тарнавський.

«Окупанти значно збільшили кількість наступальних і штурмових дій – другу добу поспіль ворог проводить по 50 бойових зіткнень щоденно», – йдеться у повідомленні.

Також ворог протягом семи діб завдав у операційній зоні 100 авіаударів. За словами Тарнавського, в основному це були КАБи і більшість з них скинули на Донеччину.

Варто також додати, що за минулу добу, 26 січня, окупанти завдали 2 ракетних удари, із С-300, по Мирнограду і Новогродівці, та загалом здійснили 714 артобстрілів. Загальні втрати росіян склали 385 осіб та 21 одиницю військової техніки, зокрема:

  • 6 танків,
  • 9 ББМ,
  • 3 автомобілі,
  • 3 одиниці спеціальної техніки,
  • 230 БпЛА різних типів.

При цьому, в полон за тиждень здалися півтора десятка окупантів.

Також повідомляли, що на півдні російські окупанти ведуть війну досить нерівномірно. Росіяни то збільшують, то зменшують кількість штурмів.

До слова, минулої доби українські військові ліквідували на полі бою ще 770 російських окупантів та десятки одиниць ворожої техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: