Російські війська найбільше зусиль спрямували на Донецьку область – Тарнавський

Читать на русском
На фронті спостерігають активізацію ворожих дій, найбільше зусиль армія росії спрямувала на Донецьку область.
Укрінформ

На фронті спостерігають активізацію ворожих дій, найбільше зусиль армія росії спрямувала на Донецьку область.

Про це командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Таврія» генерал Олександр Тарнавський повідомив у Telegram.

Він зазначив, що за добу відбулося 59 бойових зіткнень, ворог завдав 42 авіаційні удари. Найбільше зусиль загарбники сконцентрували на Донеччині Також війська країни-агресора завдали 879 артилерійських обстрілів та значно збільшили застосування різноманітних БпЛА.

Втім, за словами Тарнавського, українські оборонці успішно відбивають ворожі атаки та знищили за добу 56 дронів та один ЗРК «Бук-М1». Крім цього, бійцям вдалося ліквідувати 338 осіб та 80 одиниць військової техніки, зокрема 4 танки, 8 ББМ, 4 артсистеми, 2 засоби ППО, 4 автомобілі, 2 одиниці спеціальної техніки та 1 ворожий склад з боєприпасами.

Нагадаємо, загалом минулої доби бійці ЗСУ знищили ще 700 окупантів, а також 20 автомобілів ворога, 18 артсистем і 15 ББМ.

Варто додати, що у тимчасово окупованому Маріуполі зранку 13 січня лунали вибухи. Зафіксували влучання по казармі загарбників. Вибухи також чули мешканці тимчасово окупованого Бердянська Запорізької області.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: