Обстріл Покровського району: з-під завалів дістали тіло дитини

Читать на русском
Сьогодні, 7 січня, з-під завалів житлового будинку у Покровському районі дістали тіло дитини. Російські війська атакували мирних мешканців напередодні, 6 січня.
facebook.com/DSNSDon

Російські війська обстріляли Покровський район Донецької області 6 січня. Сьогодні стало відомо, що з-під завалів рятувальники дістали тіло дитини.

Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС України в Донецькій області.

Відтак, станом на 8 ранку 7 січня у Покровську на місці двох зруйнованих приватних житлових будинків було деблоковано 1 людину, а також знайдено тіло жінки. Наразі ще тривають аварійно-рятувальні роботи з пошуку 4 осіб, з них 2 дітей.

Тим часом у селі Рівне Покровського району вилучили тіло загиблої дитини. Продовжуються аварійно-рятувальні роботи з пошуку 5 осіб, серед яких також двоє дітей.

У дописі додають, що рятувальники уже розібрали 68 тонн зруйнованих будівельних конструкцій.

Нагадаємо, увечері в суботу, 6 січня, у Покровському районі Донецької області на місці пошукових робіт рятувальники вилучили тіло жінки.

Раніше стало відомо, що внаслідок російського удару по Покровському району загинули 11 осіб, серед них є пʼятеро дітей. Президент України Володимир Зеленський наголосив, що жоден удар російської федерації по мирних містах України не лишиться без наслідків.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: