Окупанти заявили про ракетну атаку на аеродром у Криму

Читать на русском
Російське Міноборони заявило, що вночі 6 січня над окупованим Кримом їхня ППО збила 4 авіаційні керовані ракети.
Фото: espreso.tv

У ніч проти суботи, 6 січня, у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи. Пізніше росіяни заявили, що над півостровом їхня ППО збила чотири авіаційні керовані ракети.

Про це йдеться у повідомленні Міноборони рф у Telegram.

«6 січня близько 00:30 мск. припинено спробу київського режиму здійснити терористичну атаку із застосуванням авіаційних керованих ракет по об'єктах на території російської федерації.

Черговими засобами ППО чотири українські ракети перехоплено і знищено над Кримським півостровом», – повідомили загарбники.

Як повідомлялося, у ніч проти 6 січня в районі окупованої Євпаторії пролунали вибухи. Про них о 23:30 5 січня повідомив Telegram-канал «Кримський вітер», а також інші кримські канали. Місцеві жителі нарахували щонайменше 10 вибухів. Під ударом опинився військовий аеродром «Саки» у Новофедорівці.

Також 5 січня стало відомо, що внаслідок атаки ЗСУ на військові об'єкти росіян у Севастополі 4 січня було уражено не лише командний пункт, а й завдано серйозних пошкоджень системі захисту окупантів. Крім того, українські військові завдали ударів по кільком ворожим складам в Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: