Кулеба розповів про перші позитивні наслідки від рішення ЄС почати переговори з Україною

Читать на русском
Рішення про початок переговорів щодо вступу України до ЄС вже дало перші результати для економіки країни. Про це повідомив голова МЗС Дмитро Кулеба.
Фото: liga.net

Рішення про початок переговорів щодо вступу України до ЄС вже дало перші результати для економіки країни.

Про це повідомив голова МЗС Дмитро Кулєба в ефірі телемарафону.

Євроінтеграція України: десять ключових подійУ річницю початку Євромайдану згадуємо ключові події європейської інтеграції України у 2014-2023 роках.

За його словами, після відкриття переговорів деякі країни Азії почали звертатися до української влади, щоб дізнатися про можливості для їхніх інвесторів.

«Ми бачимо в МЗС зростання кількості звернень до нас від країн Азії, які хочуть дізнатися більше про можливості, які членство України в ЄС створює для інвесторів в Україну. Ми буквально за тиждень ці сигнали побачили, почули і вже маємо практичні позитивні наслідки для майбутнього української економіки», – заявив Кулеба.

Він також спрогнозував, що Україна не матиме проблем з політичним та правовим блоками переговорів з ЄС, проте переговори щодо економічних інтересів будуть непростими.

Нагадаємо, рішення про початок переговорів з Україною було ухвалене лідерами країн-членів Європейського Союзу 14 грудня.

Раніше ми розповідали, скільки часу проходило між початком переговорів та вступом країн до блоку.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: