Партизани розповіли про складнощі росіян при виробництві крилатих ракет

Читать на русском
Росіяни не встигають виконати річне державне замовлення на виробництво крилатих ракет Х-32, які поставляються до 52-го важкого бомбардувального авіаційного полку.
Фото: Роман Трегубов

Члени військового руху «АТЕШ» отримали секретну інформацію про проблеми росіян з виробництвом крилатих ракет Х-32.

Про це йдеться на каналі «АТЕШ» в Telegram.

Як змінювався запас ракет стратегічної дальності у росіїЯк змінювався російський запас ракет стратегічної дальності – на інфографіці. Зараз у рф близько 900 ракет.

Зазначається, що агенти «АТЕШ» в Дубненському машинобудівному заводі, який знаходиться у Московській області рф, отримали доступ до документації та цінної інформації підприємства.

«Нам стало відомо, що згаданий завод не встиг виконати річне державне замовлення на виробництво крилатих ракет Х-32. До 10 листопада необхідно було виготовити 80 ракет, але зроблено фактично лише 61. Наше джерело з керівництва заводу повідомляє, що держзамовлення перевищувало можливості заводу більш ніж у 3 рази.

На прохання керівництва заводу термін виробництва перенесли до кінця грудня поточного року. Тобто поставлене завдання зробити ще 19 ракет», – йдеться у повідомленні.

Партизани також з'ясували, що ці ракети поставляються до 52-го важкого бомбардувального авіаційного полку (в/ч 33310, Шайковка) і в/ч 35020-В гарнізону «Біла». В обох військових частинах на озброєнні стоять бомбардувальники Ту-22М3М спеціально переобладнані з Ту-22М3 для пуску ракет Х-32.

«Ми будемо посилено працювати, щоб зменшити можливості росії виробляти зброю і продовжувати вести війну проти України», – запевнили підпільники.

Нагадаємо, в окупованій Феодосії партизани провели розвідку у військовій частині окупантів та з'ясували, що ті зазнають значних втрат на фронті.

Також розвідники проникли на базу спецполку росії в Москві і виявили вразливі місця в охороні об'єкта.

Крім того, партизанам вдалося проникнути у військкомат у російській Тулі.

Раніше партизани з'ясували, що росіяни налагодили виробництво ракет різного типу на Челябінському ковальсько-пресовому заводі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: