Росіяни обстріляли Сумщину: за добу понад 100 прильотів, серед загиблих є дитина

Читать на русском
Протягом дня росіяни здійснили 22 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 106 вибухів, є загиблі.
Ілюстративне фотоУкрінформ

На Сумщині протягом доби, 28 листопада, зафіксовано 106 вибухів внаслідок російських обстрілів. Три особи загинули, серед них є дитина.

Про це пресслужба Сумської ОВА повідомляє у Фейсбуці.

Протягом доби вівторка російські окупаційні війська здійснили 22 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області, зафіксовано 106 вибухів.

Як зазначається, обстрілів зазнали Краснопільська, Юнаківська, Білопільська, Хотінська, Великописарівська, Есманська, Середино-Будська та Свеська громади.

«Середино-Будська громада: здійснено обстріли з мінометів (11 вибухів), артилерії (3 вибухи) та РСЗВ (7 вибухів). Внаслідок обстрілів три особи загинули, серед них 7-річна дівчинка, яка від отриманих травм померла в лікарні. Також троє людей поранено», - йдеться в повідомленні.

При цьому, по Краснопільській громаді ворог вдарив з мінометів (19 вибухів) та артилерії (2 вибухи).

У Великописарівській громаді зафіксовано обстріли з мінометів (22 вибухів) та артилерії (2 вибухи).

«Свеська громада: 4 міни скинули росіяни на територію громади. Юнаківська громада: були мінометні обстріли (16 вибухів), обстріли з артилерії (8 вибухів) та скидання з БпЛА вибухових пристроїв (ВОГ) (2 вибухи)», - повідомили в ОВА.

Зазначається, що у ️Білопільській громаді здійснено артилерійський обстріл (2 вибухи), а мінометний обстріл зафіксовано в Есманській (2 вибухи) та Хотінській (6 вибухів) громадах.

Раніше ми повідомляли, що у Сумській області хочуть евакуювати дітей з населених пунктів поблизу кордону з рф.

Нагадаємо, що окупанти завдали ракетного удару по підприємству у Запоріжжі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: