За ніч росія випустила по Україні три ракети та більше 20 дронів – скільки збито

Читать на русском
Україна вночі була атакована 21 шахедом, основним напрямом удару стала Хмельницька область. Також у бік півдня було запущено три авіаційні ракети Х-59.
Depositphotos

Росія вночі 29 листопада атакувала Україну 21 ударним безпілотником Shahed із напрямку Приморсько-Ахтарська, а також трьома керованими авіаційними ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонської області.

Про результати роботи ППО розповіли у Повітряних силах.

У Повітряних силах підрахували, скільки «Кинджалів» збила українська ППОУкраїнські військові збили півтора десятки ракет Кинджали з початку повномасштабного вторгнення росії. Про це розповів речник Командування Повітряних сил Юрій Ігнат.

Основний напрямок удару безпілотників – Хмельницька область, ракет – південь країни.

«В результаті бойової роботи усі ворожі ударні БпЛА знищено в межах Одеської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей. Також знищено дві керовані авіаційні ракети на Миколаївщині. Третя – не досягла бажаної цілі», – повідомили військові.

Нагадаємо, вночі 25 листопада відбулася найбільше масована атака «шахедами» – росія запустила 75 ударних дронів, 74 з них були збиті. Основним напрямом удару став Київ.

Як розповіли у Повітряних силах, дрони, якими росіяни атакували тієї ночі, мали незвичайний чорний колір та містили матеріал, що поглинає радіолокаційний сигнал.

До речі, складні погодні умови перешкоджають роботі тактичної авіації ворога та впливають на здатність атакувати Україну дронами-камікадзе.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: