У чергах на кордоні з Польщею помер ще один український водій

Читать на русском
На польському кордоні помер український водій з харківськими номерами. Це вже другий летальний випадок під час страйку польських перевізників.
фото Суспільне

У Польщі на стоянці біля пункту пропуску Корчева-Краковець, де продовжується страйк польських перевізників, помер ще один водій з України. Точна причина смерті наразі невідома.

Про це заявив віце-президент Асоціації міжнародних автоперевізників Володимир Балін в ефірі Суспільне 23 листопада.

Страйк перевізників: хто та чому блокує проїзд вантажівок через український кордонПольські перевізники блокують рух вантажівок через кордон із Україною, до них можуть приєднатися словацькі колеги. Хто ініціював акцію та які вимоги.

«Сьогодні вранці отримали інформацію, що сьогодні вночі помер водій у Корчові на стоянці. Це, на жаль, вже другий летальний випадок з початку блокади. Я розумію, що скоріше за все причини там фізіологія, але так чи інакше, стрес, який вони отримують через цей страйк, через те, що вимушені жити в кабінах і незрозуміло коли вони зможуть попасти в Україну, додає негативу і спричинює певні ситуації», – сказав він.

У причині смерті будуть розбиратися медики та правоохоронні органи.

За словами Баліна, у померлого водія машина на харківських номерах. Він також зазначив, що знає ім'я водія, але називати не став.

Зазначимо, це вже другий випадок смерті на українсько-польському кордоні, де триває страйк польських перевізників.

Нагадаємо, 11 листопада стало відомо, що у Польщі на парковці неподалік пункту пропуску Дорогуськ–Ягодин помер 54-річний водій вантажівки з України.

Польські перевізники вже більше двох тижнів блокують рух вантажного транспорту на кордоні з Україною, у чергах стоять майже 3 тисячі фур.

Днями попереджувальний пікет у відповідь провели біля пункту пропуску Краковець-Корчова українські перевізники.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: