Залужний розповів, які втрати понесла рф під Авдіївкою за місяць боїв

Читать на русском
Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, скільки військових та техніки втратив ворог за місяць активних штурмів у районі Авдіївки.
Фото: t.me/CinCAFU

Російська окупаційна армія місяць тому почала активно штурмувати Авдіївку. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний розповів, скільки військових та техніки втратив ворог за цей час.

Пост, присвячений ситуації в районі Авдіївки, було опублікувано в Telegram-каналі генерала.

Втрати російської армії у найкривавіших битвах повномасштабної війниЯких втрат росія зазнала в ході найбільших битв повномасштабної війни – у Бахмуті, Маріуполі, Авдіївці, Вугледарі.

За останньою інформацією, за місяць боїв українські військові знищили приблизно 10 тисяч окупантів.

Крім того, ворог втратив понад 100 танків, 250 інших бронемашин, близько півсотні артилерійських систем та 7 літаків Су-25.

«Дякую бригадам, нашим підрозділам. Піхоті, артилеристам, танкістам, розвідникам, операторам БПлА, медикам. Кожному захиснику, кожній захисниці, які боронять Авдіївку. Схиляю голову перед тими, хто на щиті. Вічна памʼять і шана», – написав Залужний.

Нагадаємо, що російська окупаційна армія не полишає спроб прорвати позиції українських військових у районі Авдіївки. Дві хвилі штурмів завершилися провалом і тепер, за даними МВА, ворог готує третю спробу атакувати місто.

Раніше NYT написав про те, що бої за Авдіївку стали одними з найкривавіших із початку великої війни.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: