Кабмін в півтора рази збільшив оплату за участь в «Армії відновлення»

Читать на русском
Кабінет міністрів на засіданні 27 жовтня підвищив оплату праці за виконання суспільно-корисних робіт у рамках проєкту Армія відновлення.
Фото: УНІАН

Кабінет міністрів на засіданні 27 жовтня підвищив оплату праці за виконання суспільно-корисних робіт у рамках проєкту «Армія відновлення».

Про це повідомила пресслужба міністерства економіки.

В ООН оцінили вартість післявоєнного відновлення України: яка сумаНезважаючи на фінансову допомогу з боку міжнародних організацій, за оцінками ООН, економіка України у 2023 році перебуватиме у стагнації.

Оплату збільшили у півтора рази – з 6700 грн до 10050 грн. При цьому з 1 січня наступного року зарплата учасників проєкту зросте до 10650 грн, а з 1 квітня - до 12 тисяч грн.

У міністерстві розповіли, що за час дії проєкту до робіт з відновлення країни було залучено понад 62 тисячі безробітних у 19 регіонах.

«Види суспільно корисних робіт залежать від потреб конкретного регіону. Керівництво областей визначає, які роботи потрібні, повідомляє Центр зайнятості, який пропонує безробітним, які перебувають на обліку в центрі, долучитися до виконання таких робіт. Із цими людьми укладається терміновий трудовий договір на період виконання робіт», – уточнили у Мінекономіки.

Нагадаємо, нещодавно прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, скільки коштів виділив Кабмін на програми післявоєнного відновлення України.

Також глава уряду назвав чотири джерела коштів на відновлення України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: