У центрі Києва невідомі напали з ножем на військовослужбовця

Читать на русском
Напередодні, 19 жовтня, у центрі Києва невідомі напали з ножем на військовослужбовця, завдавши йому поранень грудної клітки.
Укрінформ

Напередодні, 19 жовтня, у центрі Києва невідомі напали з ножем на військовослужбовця, завдавши йому поранень грудної клітки.

Про це повідомляє поліція Києва.

Як змінилися результати роботи правоохоронців з початком великої війниНа другий рік повномасштабної війни в Україні не стали реєструвати значно більше кримінальних справ, але й суттєвого зменшення кількості злочинів також не спостерігається. Конкретні цифри – на інфографіці.

Відомо, що вчора ввечері, 19 жовтня, близько 22:00 до чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що на вулиці Назарівській знайшли військового із ножовим пораненням.

Медики негайно госпіталізували чоловіка, а на місце події прибула слідчо-оперативна група.

Попередньо правоохоронці встановили, що військовий проходив територією ботанічного саду, де на нього напали невідомі та завдали три ножові поранення До пошуку причетних осіб задіяні співробітники карного розшуку, слідчі та дільничні офіцери.

«Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових заходів, переглядають записи з вуличних камер відеоспостереження й опитують імовірних свідків. За ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України розпочате кримінальне провадження. Стаття передбачає до восьми років позбавлення волі», – додають у дописі.

Раніше повідомляли, що у Солом'янському районі Києва 12 жовтня озброєний чоловік увірвався до бізнес-центру, вигнав охоронців із будівлі та влаштував там стрілянину.

«Слово і діло» проаналізувало, як змінилася статистика кримінальних правопорушень у зв'язку з повномасштабним вторгненням рф.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: