Загарбники завдали ракетних ударів по Куп'янському району, є поранені

Читать на русском
У суботу, 7 жовтня, зранку російські війська завдали ракетних ударів з РСЗВ по селищу Шевченкове Куп’янського району. Двоє людей отримали травми.
Поліція Харківської області

У суботу, 7 жовтня, зранку російські війська завдали ракетних ударів з РСЗВ по селищу Шевченкове Куп’янського району. Двоє людей отримали травми.

Про це повідомляє поліція Харківської області у Facebook.

Відомо, що обстріл по селищу Шевченкове Куп’янського району у Харківській області стався 7 жовтня близько 09:10.

«В смт Шевченкове Куп’янського району стався ракетний обстріл з РСЗВ «Торнадо-С» з боку військових рф. Зафіксовано влучання у город та теплиці на території приватного будинку. Отримав поранення 56-річний чоловік. Крім того, сталося влучання ракети у поле неподалік населеного пункту», – йдеться у дописі.

О 10:00 росіяни знову обстріляли селище. Було зафіксовано кілька влучань: два в межах населеного пункту, а одне поза його межами. Внаслідок обстрілу постраждав 54-річний чоловік, його доставили до лікарні.

Ворог також обстріляв село Нечволодівка з РСЗВ «Смерч». Постраждалих немає.

Нагадаємо, сьогодні вночі, 7 жовтня, російські окупаційні війська випустили по території Одеської області надзвукові протикорабельні ракети типу «Онікс». Військові країни-агресора влучили у будівлю пансіонату та зерносховище.

Крім цього, окупаційна армія вранці 7 жовтня обстріляла село Біленьке Запорізького району. За попередніми даними, росіяни били по селу касетними снарядами.

Тоді як на Полтавщині внаслідок влучання ракети пошкоджено девʼять приватних будинків у Миргородському районі.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: