Війна впливає на росіян далеко від українського кордону – розвідка Британії

Читать на русском
Атака дронів на  Сочі є ще одним прикладом того, що війна безпосередньо впливає на жителів рф далеко від українського кордону.
armyinform.com.ua

Атака дронів на Сочі є ще одним прикладом того, що війна безпосередньо впливає на жителів рф далеко від українського кордону.

Про це повідомляє британська розвідка.

Відомо, що 1 жовтня російський чорноморський курорт Сочі вдруге за два тижні зазнав удару безпілотних літальних апаратів. Того дня там було пошкоджено вертолітний майданчик. Попередня атака, 20 вересня, спричинила велику пожежу на нафтосховищі поблизу аеропорту.

Британські розвідники стверджують, що Сочі є популярним місцем відпочинку, яке тісно пов’язане з президентом росії володимиром путіним і є літньою базою для багатьох представників російської еліти. Відтак удари поблизу міста є ще одним прикладом того, що війна безпосередньо впливає на населення рф далеко від українського кордону.

Нагадаємо, останнім часом військові об'єктів країни-окупанта все частіше зазнають атак безпілотників. Так, 1 жовтня в російському Смоленську атакували авіазавод, де виробляли ракети Х-59.

Українські розвідники стверджували, що в росії не вистачає засобів протиповітряної оборони – для зміцнення системи ППО окупанти перекидають озброєння навіть із Далекого Сходу.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: