Росіяни за добу завдали понад 50 ударів по Сумщині, загинула дитина

Читать на русском
Протягом дня росіяни здійснили 8 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 51 вибух. Обстрілів зазнали Краснопільська, Хотінська, Білопільська, Великописарівська, Шалигинська громади.
Ілюстративне фотоvchaspik.ua

Протягом доби п'ятниці, 6 жовтня, російські агресори вісім разів обстріляли прикордонні громади Сумської області, зафіксовано 51 вибух. При цьому, 14-річний підліток загинув 6 жовтня в Охтирському районі на Сумщині від вибухівки, яку знайшов у дворі.

Про це у Телеграмі повідомляє Сумська ОВА.

«Протягом дня росіяни здійснили 8 обстрілів прикордоння. Зафіксовано 51 вибух. Обстрілів зазнали Краснопільська, Хотінська, Білопільська, Великописарівська, Шалигинська громади», - йдеться в повідомленні.

По Краснопільській та Хотінській громадах росіяни били з мінометів (22 та шість вибухів відповідно).

Так само під мінометним вогнем перебували Шалигинська та Білопільська громади, там зафіксовано, відповідно, 19 та два вибухи.

На територію Великописарівської громади ворог скинув ВОГ із безпілотника, прогриміло два вибухи.

Водночас, ГУНП у Сумській області у коментарі «Суспільному» заявило, що в Охтирському районі загинув 14-річний підліток.

Згідно з інформацією правоохоронців, в домогосподарстві, де стався вибух проживає багатодітна родина. Зі слів матері потерпілого хлопця, під час події, вона разом з іншими дітьми перебувала в будинку. Її син на подвір'ї розбирав рибацькі сітки. В цей час пролунав вибух. Жінка, вибігши на подвір'я побачила, що у сина сильно травмовані руки та тіло. Підлітка госпіталізували до лікарні, де він помер від отриманих травм.

Нагадаємо, що сьогодні російські окупаційні війська обстріляли із артилерії село Стара Гута Сумської області. Внаслідок атаки загинула 45-річна місцева жителька. Ще один цивільний – 21-річний чоловік – отримав поранення.

Раніше повідомлялося, що росія обстріляла магазин і кафе на Харківщині, загинули 52 людини.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: