У Підмосков'ї прогриміли вибухи: неподалік від військового аеродрому почалась пожежа

Читать на русском
Масштабна пожежа сталась неподалік від військового аеродрому у Московській області в ніч на середу, 27 вересня.
фото: росЗМІ

У ніч з 26 на 27 вересня у Підмосков'ї прогриміли вибухи та почалася пожежа в районі воєнного аеродрому «Чкаловський».

Про це повідомляють російські Telegram-канали.

Найбільші атаки на російські аеродроми: скільки літаків було пошкоджено та знищеноНайбільші атаки на російські військові аеродроми початку повномасштабної війни – на інфографіці. Цієї ночі в Пскові росіяни втратили чотири військово-транспортні літаки Іл-76.

Згідно з даними росЗМІ, пожежа почалась у підмосковному місті Щелково. Там знаходиться військовий аеродром «Чкаловський», де нещодавно невідомі диверсанти влаштували підрив та суттєво пошкодили два літаки та один гелікоптер.

Повідомлення про пожежу та три вибухи з'явилися після опівночі середи, 27 вересня. Очевидці пишуть про стовп полум'я у районі воєнного аеродрому та станції Соколівська в Підмосков'ї.

Деякі Телеграм-канали повідомляють про пожежу у будинку.

Офіційної інформації від влади країни-агресора щодо постраждалих та причин пожежі наразі немає.

Нагадаємо, нещодавно на аеродромі «Халіно» в Курській області росії відбулася атака безпілотниками, постраждало керівництво авіаційного полку окупантів – є вбиті та поранені.

Вранці 25 вересня у російському Курську прогриміли вибухи. ЗМІ з посиланням на ГУР написали про те, що безпілотник атакував будівлю Міністерства внутрішніх справ.

У ніч на 21 вересня Сили оборони України завдали комбінованого удару по військовому аеродрому росіян поблизу міста Саки у Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: